Taxatierapport in Emmen en omgeving

Een taxatierapport van De Huizentaxateur Zuid-Oost Drenthe wordt altijd opgemaakt door een deskundige taxateur uit Emmen en omstreken. 

Taxatie in Emmen en omgeving nodig?

Onze deskundige taxateurs komen graag bij u langs om een geschikt taxatierapport voor u op te maken. Welk taxatierapport u precies nodig heeft, is afhankelijk van de situatie. De redenen om een taxatie uit te laten voeren zijn onder andere:

NWWI taxatierapport

Voor de aanvraag van een hypotheek heeft u een NWWI gevalideerd taxatierapport nodig. De Huizentaxateur Zuid-Oost Drenthe stelt gevalideerde taxatierapporten op die voldoen aan de eisen van hypotheekverstrekkers. Bovendien kunt u met een gevalideerd taxatierapport een hypotheek met NHG aanvragen. Voor taxaties voor andere redenen dan de aanvraag van een hypotheek voldoet een standaard taxatierapport.

Wat staat er in een taxatierapport?

Een taxatierapport van De Huizentaxateur Zuid-Oost Drenthe is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Deze onderdelen vormen samen de vrije verkoopwaarde van de woning. Deze waarde wordt onder andere bepaald door:

Als het mogelijk is, leveren wij een uittreksel van de kadastrale kaart en een kadastraal bericht bij het taxatierapport.

Taxatierapport aanvragen